Eltham

Post with image

Eltham has a new multi-level centre and it looks fantastic. The playspace is modern whilst keeping in touch with the natural elements. On the first floor, the play yard centre piece is the timber fort. It has multiple climbing points and the slide flows down into the sandpit. At the rear of this yard the white cubby and surrounding courtyard provide a unique scene where children can use their imaginations. This yard boasts it landmark play features, with plenty of space to run and play. Downstairs, the yard wraps around the stylised building with open areas to run and textures to explore. Including a water play creek bed. A bush pole tee pee at one end gives the children a space to gather and meet. Close work between the design and construction teams resulted in a top-notch job.